flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформуємо громадян про роботу єдиного Контакт-центру судової влади

30 січня 2019, 13:00

Інформуємо громадян, що для забезпечення консультаційної підтримки усі суди України підключені до єдиного Контакт-центру. Безкоштовний номер телефону Контакт-центру  (0-800-501-492) розміщений на головній сторінці кожного суду на офіційному порталі Судової влади України.

Контакт-центр надає таку інформацію:

  • діяльність та повноваження судів, ДСА України, Верховного суду;
  • адреси та контактні телефони;
  • розклад роботи та графік прийому громадян;
  • стан розгляду судових справ;
  • етапи руху справи (за даними Єдиного державного реєстру судових рішень та інших офіційних даних);
  • порядок подання та реєстрації звернень і запитів;
  • сплата судового збору;
  • перелік можливих державних та приватних установ, що надають правову допомогу (безкоштовну чи на платній основі).

Громадяни, зателефонувавши за єдиним номером Контакт-центру, також мають змогу залишити усне звернення для подальшого його розгляду відповідальними особами, чи залишити своє побажання щодо покращення якості роботи судових установ.

Крім того, Контакт-центр надає дистанційну технічну та інформаційну підтримку користувачів судових систем, онлайн-сервісів, електронних систем та систем самообслуговування на офіційному порталі «Судова влада України».

Основними перевагами функціонування Контакт-центру для громадян залишаються зручність, доступність, швидкість, єдині стандарти обслуговування. Отримати інформацію через Контакт-центр можна не лише телефоном, а й за усіма сучасними каналами зв’язку (онлайн дзвінок з сайту, електронна пошта, автоматизовані системи самообслуговування, онлайн допомога на веб-порталі.

У разі необхідності отримання уточнюючої інформації та консультацій відповідальних осіб Чернігівського апеляційного суду, виклики громадян переключається на телефон суду.