flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підбито підсумки внутрішнього опитування суддів та працівників апарату Чернігівського апеляційного суду. ЗВІТ

06 лютого 2019, 16:43

 Підбито підсумки внутрішнього опитування суддів та працівників апарату Чернігівського апеляційного суду.

Опитування було проведено наприкінці листопада 2018 року за системою оцінювання роботи суду (СОРС), розробленою експертами Проекту USAID та затвердженою Радою суддів України. Дане дослідження здійснено на виконання  рішень Ради суддів України від 17 вересня 2018 року № 53, від 5 лютого 2015 року № 5, від 8 квітня 2016 року № 26.

 Метою опитування є отримання інформації про поточну ситуацію роботи суду, визначення проблемних питань та можливих шляхів їх усунення, прийняття управлінських рішень та розробка планів дій, спрямованих на вдосконалення роботи.

Аналіз даних дозволив визначити реальну ситуацію в суді в розрізі управлінсько-організаційних відносин.

Під час дослідження застосовано Модуль 1 Системи оцінювання роботи суду (СОРС) – «Судове адміністрування» (опитування суддів та працівників апарату суду).

Слід зазначити, що за рекомендацією Ради суддів України внутрішнє опитування проводиться один раз на 2-3 роки та охоплює звітний період – рік проведення.

Опитування відбулося методом анонімного анкетування, для збору анкет використовувалась опечатана скринька. Обробку результатів проведено шляхом групування відповідей респондентів – окремо суддів та працівників апарату. Результати представлено у розгорнутих таблицях по кожному питанню анкети, із зазначенням кількості респондентів, які не дали відповіді на кожне з питань та виведенням середнього показника.  Для кращого наочного сприйняття  побудовано діаграми.

Крім того, робочою групою окремо проведено аналіз даних, підсумовано результати у вигляді висновків (у т. ч. в динаміці до попереднього дослідження 2016 року) та дано рекомендації щодо можливих шляхів вирішення проблемних питань в управлінській діяльності суду.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ЗВІТ  МОЖНА - ЗА ПОСИЛАННЯМ

Оцінювання роботи суду (2018) ЗВІТ