flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чернігівський апеляційний суд ухвалив рішення у справі Савченко-Рубана

15 лютого 2019, 22:39

15 лютого 2019 року колегія суддів судової палати у кримінальних справах Чернігівського апеляційного суду у складі головуючого судді Оседача М.М., суддів Короїда Ю.М., Акуленко С.О.  ухвалила рішення, яким  частково задовольнила подання Чернігівського районного суду Чернігівської області про зміну територіальної підсудності кримінального провадження № 22018000000000237 за обвинуваченням Володимира Рубана та Надії Савченко. Вирішено питання щодо внесення подання про визначення територіальної підсудності до Верховного Суду.

Даною ухвалою також задоволено клопотання прокурора першого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення у кримінальних провадженнях слідчого відділу управління з розслідування злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України Банника О.С. про продовження строку дії запобіжного заходу у виді тримання під вартою відносно обвинувачених Савченко Н.В. та Рубана В.В.

Продовжено обвинуваченим Савченко Надії Вікторівні та Рубану Володимиру Володимировичу строк тримання під вартою на термін до 60 днів до 15 квітня 2019 року включно, без визначення розміру застави.

Ухвала оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Наразі проголошено резолютивну частину ухвали.

Повний текст ухвали буде оголошено 19 лютого 2019 року.