flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голови місцевих загальних судів Чернігівської області обговорили стан здійснення правосуддя за 2018 рік

19 лютого 2019, 15:45

15 лютого 2019 року на базі апеляційного суду відбулась нарада голів місцевих загальних судів Чернігівської області. Участь у заході також взяли голова Чернігівського апеляційного суду Геннадій Салай, заступник голови суду Валерій Заболотний, суддя-секретар судової палати з розгляду цивільних справ Любов Харечко, керівник апарату суду Тетяна Кривонос та начальник ТУ ДСА України в Чернігівській області Михайло Целуйко. 

Під час наради було проаналізовано стан здійснення правосуддя місцевими загальними судами області та їх матеріально-технічне забезпечення. Зокрема, обговорення стосувалось проблемних питань застосування законодавства при розгляді окремих категорій справ. Відзначалось, що при досить високому навантаженні правосуддя у місцевих загальних судах Чернігівської області здійснюється на належному рівні. Крім того, голови судів обговорили питання запровадження електронного суду. Зокрема, сканування цивільних справ. 

Начальник ТУ ДСА України в Чернігівській області Михайло Целуйко доповів про забезпечення судів матеріальними ресурсами, необхідними для здійснення правосуддя, у 2018 році та окреслив перспективи забезпечення судів на поточний рік.