flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Садіг Тагієв: 60 років життя, 26 років суддівства

05 вересня 2019, 08:20

Суддя у відставці Апеляційного суду Чернігівської області (тепер Чернігівський апеляційний суд) Садіг Тагієв  сьогодні перетинає  60-літній рубіж свого життя, підбиває підсумок зробленого та будує нові плани. Народжений в Азербайджані, він пройшов професійне зростання в України, саме їй завдячує своїм становленням як юриста.

Суддівству віддано 26 років, з них  майже вісім – на посаді голови Апеляційного суду Чернігівської області. Серед інших здобутків – звання Заслуженого юриста України, ступінь доктора юридичних наук, численні наукові праці, а по виході у відставку у 2018 році - адвокатська та викладацька робота. Садіг Тагієв з однаковим успіхом згуртовує навколо себе юристів-практиків та науковців, «ветеранів» та молодь. Не останнє місце у його житті займає благодійність.

Колектив Чернігівського апеляційного суду вітає свого колишнього очільника з ювілеєм! Шановний Садігу Рзаєвичу, нехай до Вас сторицею вертається добре слово та діло! Міцного здоров’я, успіхів, щастя, добробуту!Втілення нових ідей та задумів!