flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Двох суддів звільнено у відставку (рішення ВРП)

24 вересня 2021, 14:55

Рішеннями Вищої ради правосуддя від 21 вересня 2021 року та 23 вересня 2021 року звільнено з посад суддів Чернігівського апеляційного суду за загальними обставинами, а саме у зв’язку з поданням заяв про відставку та за власним бажанням:

Губар Валентину Станіславівну;

Бечка Євгена Миколайовича .

                        

Губар Валентина Станіславівна вперше прийшла на посаду судді Новозаводського районного суду м. Чернігова у 2000 році. Через п’ять років вона – суддя Апеляційного суду Чернігівськогої області, Чернігівського апеляційного суду.

Бечко Євген Миколайович одягнув мантію в міському Деснянському суді, закінчує суддівську кар’єру  також в Чернігівському апеляційному суді.

 

Обоє були членами колегій суддів з розгляду цивільних справ.

 

Відставників урочисто вітали судді та працівники апарату суду.

Голова суду Геннадій Салай та секретар палати з розгляду цивільних справ Любов Харечко щиро подякували за багаторічну суддівську працю, відданість професії, високий професіоналізм.

Мали слово і «відставники». Вони висловили вдячність усьому колективу, зокрема суддям, помічникам, секретарям, персоналу з обслуговування за професійну підтримку, спільну роботу  для досягнення єдиної спільної мети – законного та справедливого розгляду судових справ.

Щасти Вам у подальшому житті, шановні судді у відставці! Нехай воно буде наповнене радістю, позитивними емоціями та яскравими подіями! Дякуємо за Ваш вагомий внесок у становлення правосуддя!