flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддю Юрія Короїда звільнено у відставку

17 лютого 2022, 11:01

Рішенням Вищої ради правосуддя від 15 лютого 2022 року звільнено у відставку за загальними обставинами суддю Чернігівського апеляційного суду Короїда Юрія Миколайовича - у зв’язку з поданням ним заяви про відставку.

Юрій Миколайович, закінчивши свого часу Чернігівський юридичний коледж та Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого, розпочав свою юридичну кар’єру помічником прокурора прокуратури Чернігівської області, згодом став прокурором. У 2007 році був призначений на посаду судді Козелецького районного суду Чернігівської області. А з 2012 року працював суддею в апеляційному суді, паралельно обіймаючи адміністративну посаду секретаря судової палати з розгляду кримінальних справ.

Кожен робочий день судді Короїда – це напружена і відповідальна праця, кожна розглянута справа -  це глибокий аналіз та професійний підхід.

 

Колектив Чернігівського апеляційного суду, суддівський корпус щиро вдячні колезі за багаторічну роботу, чесну і продуктивну працю!

Нехай звільнення у відставку стане відправною точкою на шляху до нових мрій. Бажаємо процвітання, благополуччя та міцного здоров’я!!!